Wensvader(s) gezocht regio Amsterdam/Den Haag

Lieve wensvader(s),

Wij (stel, v 36 en v 43 jaar) zijn op zoek naar een leuke homoman of mannenstel om samen een kindje mee te krijgen.

We zijn nu zo’n drie jaar samen. Het afgelopen jaar hebben we ons goed verdiept in alle opties en mogelijkheden, en voelen ons het beste bij een co-ouderschap. Maar nog veel belangrijker is een heel goede klik, de precieze invulling komt daarna. We vinden het leuk en belangijk echt goede vrienden te worden.

Naast het idee van een groot, roze gezinsconstruct, worden we blij van sporten, wandelen en af en toe een bourgondische uitspatting. We zijn graag buiten en houden van musea, kunst, film en muziek. We zijn niet zo goed in taarten bakken, maar maken een goede Indiase curry. We zijn breed geïnteresseerd en werken op verschillende terreinen: in de culturele-, psychosociale en strategisch onderzoeksector. We zijn happy met ons leven en hebben veel zin in een gezin 🙂

Als je/jullie jezelf herkennen in bovenstaande, ontmoeten we je/jullie heel graag!

Veel liefs

Wensvader(s) gezocht regio Amsterdam/Den Haag
Naam B&K
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Leiden
Provincie Noord-Holland, Zuid-Holland

Oproep

Wensvader(s) gezocht regio Amsterdam/Den Haag

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven