Wensvader(s) gezocht in Utrecht voor co-ouderschap

5 mei 2019
NaamWensmoeder Utrecht
Ik benVrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wensDonor plus, Co-ouderschap
RegioUtrecht
ProvincieUtrecht
Reageren viawens_moeder@yahoo.com
 639x bezocht sinds 5 mei 2019

Oproep

Wensvader(s) gezocht in Utrecht voor co-ouderschap

Dag lieve wensouder(s),

Ik ben een 39-jarige, in Utrecht woonachtige single vrouw en ben op zoek naar een co-ouder/co-ouders om samen onze kinderwens te realiseren. Naast een cis-gender man, zou dit ook een transgender persoon kunnen zijn (mits de vruchtbaarheid is behouden), al dan niet met partner. De seksuele voorkeur van de co-ouder maakt mij niet uit. Qua verdeling van de opvoeding heb ik een voorkeur voor 5-6 dagen bij mij en 1-2 dagen bij jou/jullie. Andere vormen zijn ook bespreekbaar.

De achtergrond van mijn oproepje is dat ik geen partner heb met wie ik mijn kinderwens zou kunnen realiseren. Omdat co-ouderschap mij erg aanspreekt en ik mij tegelijkertijd realiseer dat de tijd begint te dringen, zet ik nu deze stap. Op mijn 35e heb ik een aantal eicellen in laten vriezen, dus mocht de zwangerschap via inseminatie niet tot stand komen, dan kan ik relatief makkelijk tot IVF over gaan.

Ik ben bezig met het behalen van mijn PhD in de sociale wetenschappen en heb hierbij de mogelijkheid om de afronding van mijn onderzoek op parttimebasis vorm voort te zetten. Ik heb een gezonde levensstijl (zonder te overdrijven), heb goed contact met mijn familie en beschik over een kleine hechte vriendengroep. Sinds een aantal jaar bezit ik een leuke woning in een zeer gezellige woonwijk nabij het centrum van Utrecht. Hoewel ik in eerste instantie streef naar één kind, biedt mijn woning ook ruimte aan een tweede kind. Een dergelijke keuze maak ik graag samen met de co-ouder(s).

Hoewel we niet over alles exact hetzelfde hoeven te denken zou het fijn zijn als je jezelf herkent/jullie jezelf herkennen in de volgende kernwoorden: niet religieus, progressief, linksgeoriënteerd, wél vaccineren, rekening houden met het milieu. Een prettig contact met de co-ouder(s) is echter het allerbelangrijkste.

Om praktische redenen ben ik vooral op zoek naar een co-ouder/co-ouders in de stad Utrecht of in de zeer nabije omgeving. Dit is niet alleen handig bij het van- en naar school brengen, het stelt het kind, wanneer het wat groter is, ook in staat om zelfstandig even bij de andere ouder(s) langs te gaan.

Ben jij/ zijn jullie de wens ouder(s) die ik zoek? Laat het me weten! Ik ben bereikbaar via wens_moeder@yahoo.com

Liefs,
Wensmoeder uit Utrecht

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>