Wensvader(s) gezocht in Amsterdam

Hallo lieve wensvaders,

Ik ben een lesbische vrouw van 37 en woon in Amsterdam-Oost. Al een tijdje denk ik erover na dat ik samen met een homoman of homostel in co-ouderschap een kindje wil opvoeden.

Zelf werk ik als zelfstandig redacteur en tekstschrijver. In mijn vrije tijd zing ik in een koor, doe ik karate, ik houd van wandelen, lezen, bordspelletjes en koken voor goede vrienden.

Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel, ben eerlijk en loyaal en als ik me op mijn gemak voel, komt mijn gevoel voor humor naar boven. Als ik mezelf als opvoeder voorstel, wil ik deze waarden ook graag overbrengen. Dus: nieuwsgierig en verwonderd zijn naar de wereld en mensen om je heen, plezier hebben in de kleine dingen van het leven.

Bij co-ouderschap stel ik me voor dat we in eerste instantie een vriendschap gaan opbouwen. We gaan immers met elkaar een gezin vormen, ook al wonen we in twee huizen. Daarom wil ik ook graag een overlap in de zorg. Bijvoorbeeld dat we als goede vrienden vaak bij elkaar over de vloer komen. Over de precieze verdeling moeten we gewoon eens rustig gaan praten. Ik zou jou of jullie graag eerst beter leren kennen.

Wensvader(s) gezocht in Amsterdam
Naam P
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensvader(s) gezocht in Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven