Wensvaders gezocht

Update: In verband met gesprekken die ik nu voer, staat deze oproep voor nu op pauze. Mocht ons traject zich verder ontwikkelen, zal ik het verwijderen.

Lieve man(nen),

Mijn naam is S, 36 jaar, woonachtig in Amsterdam en werkzaam in ’t Gooi. Mijn leven is compleet op vele vlakken. Werkzaam in de (kinder)revalidatie met heel veel liefde.

Graag doe ik in mijn vrije tijd veel verschillende activiteiten, zoals sporten, (impro) theater en vaak met vrienden afspreken. En wanneer mogelijk, reis ik graag. Ook vind ik het heerlijk om “tante” te zijn van meerdere kinderen uit mijn omgeving. Maar ik weet dat ik zelf graag een moeder wil zijn en ik wil dit niet liever dan dit samen met vader(s) met co-ouderschap.

Een co-ouderschap, waarbij er een basis is van vriendschap tussen ‘ons’, lijkt mij de meest ideale manier van een kind opvoeden. Daarom hoop ik ook op een 50-50 of 60-60 verdeling uit te komen. Maar sta ook open voor andere verdelingen. Daarom staat donor-plus ook bij de opties.

Mocht dit jullie aanspreken en staan jullie open voor contact, laat dan vooral wat van je horen!
Groetjes S

Wensvaders gezocht
Naam S
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensvaders gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven