Wensvader(s)/ donor+ gezocht (regio) Eindhoven

Hi

Ik ben een 31-jarige vrouw uit Eindhoven die heel graag moeder wil worden. Helaas ben ik nog niet de liefde tegengekomen met wie ik dit samen wil doen, dus vandaar dat ik er “alleen” voor wil gaan. Alleen tussen twee haakjes omdat ik wel graag wil dat de vader een rol speelt in het leven van het kindje. Geen 50/50 co-ouderschap, maar wel op wekelijkse of 2-wekelijkse basis. Hier valt uiteraard over te praten.

Ik vind het belangrijk om elkaar goed te leren kennen en dat de normen en waarden in grote lijnen met elkaar overeen komen aangezien we beide bij de opvoeding betrokken zullen zijn. Het zou mooi zijn voor het kindje en voor ons als ouders, als daar ook een vriendschappelijke band uit ontstaat. Om deze reden ook graag iemand die woont in regio Eindhoven.

Ik kijk er naar uit je/jullie te leren kennen!

Wensvader(s)/ donor+ gezocht (regio) Eindhoven
Naam Maike
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus
Regio Eindhoven
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Wensvader(s)/ donor+ gezocht (regio) Eindhoven

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven