Wensvader zoekt wensmoeder(s)

Leuk dat je mijn oproep leest.

Ik heb een kinderwens en wil graag betrokken zijn bij op opvoeding. Vandaar dat ik kies sta voor co-ouderschap. Graag zou ik in dit voorstadium jou/jullie willen leren kennen en samen aftasten waar onze wens samen komt. De belangen van het potentiële kind staan voorop.

Zelf ben ik een 35-jarige man, vrijgezel en heb twee hbo studies gevolgd en actief in de creatieve industrie. Ik heb een druk leven en een betrokken gedeelde rol in de opvoeding van het kind past het best bij mij. Zo geniet het kind van de maximale aandacht en liefde van ons beiden. Het zou een mooi zijn als je in Zwolle of omstreken woont.

Ik woon in een huis met veel groen rondom. Ik zie het al helemaal voor me dat een kind het hier heel fijn zou hebben. Ik ben stabiel en heb alles financieel goed voor elkaar.

Van jou/jullie verwacht ik dat jullie integer en zorgzaam zijn, nog geen kinderen hebben, gezond leven, ondernemend in gedrag, graag buiten zijn en open staan voor creativiteit en om een gezamenlijk belang te ontwikkelen voor het kind.

Ben je nieuwsgierig of wil je meer weten met betrekking tot deze kinderwens, stuur dan gerust vrijblijvend een berichtje.

Liefs,

Mij

Wensvader zoekt wensmoeder(s)
Naam T
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Zwolle
Provincie Overijssel

Oproep

Wensvader zoekt wensmoeder(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven