Wensvader zoekt wensmama(‘s)

2 mei 2019
NaamGunter
Ik benHetero man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wensDonor, Donor plus, Co-ouderschap
ProvincieLimburg (NL), Zeeland, Zuid-Holland, Antwerpen, Henegouwen, Limburg (B), Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, West-Vlaanderen
Reageren viakrsmeyer@gmail.com
 1.016x bezocht sinds 2 mei 2019

Oproep

Wensvader zoekt wensmama(‘s)

Hoi,

Ik ben Gunter, creatieve man die houdt van de natuur. Ik ben net 50 jaar geworden. Ik koester sinds lange tijd de wens om vader te worden, omwille van omstandigheden (mijn ex-vriendin had wat medische problemen) is het er echter niet van gekomen. Mijn huidige vriendin weet van mijn wens en staat er achter. Zij is inmiddels te oud om samen kinderen te hebben.

Graag zou ik in contact komen met (een) wensmoeder(s) die een donor zoekt/zoeken. Contact tussen donor en kind is daarbij voor mij een vereiste. Co-ouderschap zou ideaal zijn, maar ik sta open voor verschillende mogelijkheden. Belangrijkst is de klik met de wensmama(‘s) en zorg voor het kind. Qua zorg sta ik open voor elke mogelijkheid. Mijn beroep staat me toe veel zorg op te nemen (ik werk van thuis uit en kan mijn agenda 24/24 7/7 autonoom inplannen). Ik woon op een zalige, rustige, groene en kindvriendelijke plaats in België, en er is zelfs (optioneel) de mogelijkheid om (kosteloos) ‘samen’ te wonen (mijn woning bestaat uit twee aparte privé-woningen met alle voorzieningen).

Waarom ik graag een kind willen?
Een kindje zou echt een verrijking zijn in het leven, je eigen zoon of dochter dingen meebrengen van jezelf, het geven van liefde. Ik heb ook een gezonde financiële basis om het kind een goede opvoeding en start in het leven te geven.

Sta jij ook zo in het leven en wil je net als ik een kindje? Stuur dan nu een berichtje zodat we snel met jou kennis kunnen maken!

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>