Wensvader zoekt co ouderschap regio Nieuwegein

Dertiger, blond, blauwe ogen en sportief heeft een sterke kinderwens. Co ouderschap lijkt mij de ideale manier om hier invulling aan te geven.

Ik vind het belangrijk om bij elkaar in de buurt te wonen dus regio Nieuwegein is belangrijk.

In mijn ideaalbeeld is er sprake van een 60/60 co ouderschap zoals dat vaak genoemd wordt in de literatuur. Allebei een eigen deel en een stukje overlap.

Mijn hobbies zijn sporten, tuinieren, lezen en op pad met vrienden of familie.

Wensvader zoekt co ouderschap regio Nieuwegein
Naam Dertiger met kinderwens
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Nieuwegein
Provincie Utrecht

Oproep

Wensvader zoekt co ouderschap regio Nieuwegein

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven