Wensvader zoekt co-ouder in de regio Noord Limburg

Hoi!

Ik ben een 35-jarige man op zoek naar co-ouderschap, woonachtig in een ruime koopwoning in Venray naast een bosrijk en kindvriendelijke omgeving. Naast een positieve instelling, ben ik betrokken, daadkrachtig en zelfverzekerd. Ook heb ik alle randzaken goed op orde en kan ik spreken van een stabiele omgeving en tot dusver gelukkig leven.

Naast mijn fulltime baan bij Defensie ben ik graag in de natuur, geniet ik van (bord) spelletjes en activiteiten met vrienden en familie. Daarnaast geef ik geregeld gratis snowboard lessen aan jong en oud in Landgraaf en doe ik 2 uurtjes in de week vrijwilligers werk bij de scouting als jeugdleider.

Tot op vandaag ben ik geregeld aan het daten maar heb ik de vrouw van mijn leven nog niet gevonden.

Zelf ben ik een aseksuele militair die wel eens voor het werk een weekje of twee van huis is. Deze combinatie maakt het helaas (bijna) onmogelijk om een romantische relatie met iemand op te bouwen. Ideaal voor partners die dus geen seksuele relatie willen, maar de eeuwige “friendzone” werkt niet als je op de reguliere weg een gezinnetje wilt stichten.

Regelmatig kom ik bij vrienden en familie die nagenoeg allemaal jonge kinderen hebben, ik vindt het onwijs leuk om met ze te spelen en ze op te zien groeien.

Een aantal jaren geleden heb ik met veel plezier, samen met mijn ex, pleegzorg gedaan en een gezin ruim een jaar met de opvang en opvoeding van hun kinderen ondersteund.

Toch zou ik zelf nog heel graag vader worden, iets wat iets lastiger is via de reguliere weg gezien mijn situatie. Daarbij heb ik gewoon nog veel liefde te geven, daar ben ik zeker van.

Na een voorlichting bijgewoond te hebben bij Meerdangewenst heb ik dan ook besloten het over een andere boeg te gooien en hier een oproep voor co-ouderschap te plaatsen.

Graag hoop ik als co-ouders samen met jou een gezinnetje te stichten of een deel te mogen worden van een bestaand gezin. Hoe de verdeling van het ouderschap er uit komt te zien (50/50, 80/20 etc) is bespreekbaar. Er zijn vast (toekomstige) ouders die mijn onvoorwaardelijke steun kunnen gebruiken waarbij het kind centraal staat en de onderlinge afspraken goed kan worden ingevuld. Van mij kun je verwachten dat ik een open, eerlijke en betrouwbare band wil opbouwen en voor iedereen klaar sta waar dat nodig is, dus ook voor jou!

Ben jij een (wens)ouder, spreekt jou dit aan? Stuur gerust een bericht!

Wensvader zoekt co-ouder in de regio Noord Limburg
Naam Bart
Ik ben Asexuele man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Vrouwenstel, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Eindhoven, Helmond, Nijmegen, Roermond, Venlo
Provincie Limburg (NL)

Oproep

Wensvader zoekt co-ouder in de regio Noord Limburg

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven