wensvader zoek een betrouwbare en lief wensmama voor 50/50% co-ouderschap.

Hi Allemaal,
(what make you different make you Beaty)

Het allermooiste droom in mijn leven is om papa te worden voor een prachtig, lief en vrolijk wonder. Dit zegt gelijk hoeveel het voor mij betekent om vader te worden. Deel uit te maken van hun leven van deze kleine wezentjes, ze alles te leren over de wonderen in de wereld, er voor ze te zijn en te ondersteunen en te helpen als de dingen niet gaan zoals ze zouden willen.

Ik ben een 42 jarige Libanees/Nederlands alleenstaande homo man die een grote kinderwens heeft, Ik kom van oorsprong uit Libanon en woond ik bijna 20 jaar in Nederland, in mijn heel leven was ik opzoek voor een eerlijk,lief en betrouwbaar relatie, na mijn slecht relatie heb ik gekozen om vader te worden , ik ben een rustig persoon, social, neetjes en heel behulpzaam . op dit moment werk ik in Schiphol en ik woon in amsterdam met mijn hond Mucho . Ik spreek vloeiend Lebanese, Engels, Nederlands en een Frans.

Mijn glas is altijd halfvol en ik probeer altijd het goede te zien in alles en iedereen. Ik denk dat goede communicatie, met respect voor elkaar de sleutel is bij het oplossen van problemen en ik probeer hiernaar te leven zo goed als ik kan.

Ik hecht veel waarde aan familiebanden en vriendschappen en ik zie mijzelf als een mens-mens daarom ben ik op zoek naar een vorm van co-ouderschap en Ik Ben flexibel in de regeling waarbij ik denk aan een 50/50% co-ouderschap.

Als dit je aanspreekt, laat dan van je horen en we kunnen vervolgens kijken hoe we samen tot afspraken kunnen komen en vandaar verder kunnen gaan.

Mijn beste wensen en succses voor iedereen,
JiJi

wensvader zoek een betrouwbare en lief wensmama voor 50/50% co-ouderschap.
Naam JiJi
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

wensvader zoek een betrouwbare en lief wensmama voor 50/50% co-ouderschap.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven