Wensvader uit Amsterdam zoekt de perfecte match met een lieve wensmoeder

Hallo lieve wensmoeder,

Ik ben een single wensvader (41) uit Amsterdam en ben op zoek naar een fijne wensmoeder. Samen wil ik ons kindje in een evenredig co-ouderschap (50/50) een harmonieuze en liefdevolle opvoeding geven, waarbij zij of hij zich zowel bij jou als bij mij geliefd en thuis voelt.

Het lijkt mij ideaal om onze ouderschapstaken in balans en harmonie te vervullen, vol liefde, warmte en gezelligheid. Een goede match houdt voor mij in om een goed gevoel bij elkaar te hebben, en respect voor elkaars wensen in het welkzijn van ons kindje.

Nog wat over mij: ik loop geregeld hard in het Vondelpark, houd veel van de natuur, lees dagelijks, ben een kunstliefhebber en eet graag gezond. En ben werkzaam als Training Manager.

Ik kijk ernaar uit om meer over jouw wensen te horen, en elkaar goed te leren kennen!

Hopelijk tot binnenkort,
P

Wensvader uit Amsterdam zoekt de perfecte match met een lieve wensmoeder
Naam Wensvader uit Amsterdam
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensvader uit Amsterdam zoekt de perfecte match met een lieve wensmoeder

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven