Wensvader regio boxmeer cuyk uden gezocht

14 mei 2020

We zijn Susan en Jasper en zijn 10 jaar samen en Jasper kan geen kinderen krijgen daarom zijn we op zoek naar een wensvader in de omgeving van cuyk boxmeer uden. Zelf kunnen we moeilijk voor een kind zorgen dus zijn we op zoek naar een wensvader die grotendeels voor het kind kan zorgen en dat wij het kind voornamelijk in de weekenden, vakanties hebben. Susan heeft de ziekte van strumpell is erfelijk maar ziekenhuis gaat erfelijkheid voorkomen. Verder heeft het ziekenhuis gezegd een baarmoeder in een zeer gezonde conditie. We leggen de afspraken vast in een donor contract. Indien je niet uit onze omgeving komt en niet voor het kind kunt zorgen gelieve niet te reageren. Tot binnenkort!

NaamWensvader regio boxmeer cuyk uden
Wij zijnHetero stel
Wij zoekenHomo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensCo-ouderschap

Oproep

Wensvader regio boxmeer cuyk uden gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>