Wensvader regio boxmeer cuyk uden gezocht

15 augustus 2020

We zijn een suze en koen en zijn 10 jaar samen. Koen kan geen kinderen krijgen en daarom zijn we op zoek naar een wensvader. Zelf kunnen we moeilijk voor een kind zorgen daarom zijn we op zoek naar een wensvader die grotendeels voor het kind kan zorgen . Bijvoorbeeld een kind naar school brengen is voor ons al niet zo makkelijk. Suze heeft de ziekte van strumpell is erfelijk maar ziekenhuis gaat erfelijkheid voorkoming toepassen . We zouden wel graag gebruik maken van een donorcontract. We hopen dat je bij ons uit de omgeving komt. Tot binnenkort.

Naam Wensvader gezocht oost brabant
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Homo man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Nijmegen, Oss
Provincie Noord-Brabant
  16x bezocht sinds 15 augustus 2020

Oproep

Wensvader regio boxmeer cuyk uden gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>