Wensvader (provincie Antwerpen) zoekt wensmoeder

Ik, Vlaams man (31) van gemengde komaf (Afrikaans) uit provincie Antwerpen, heb al sinds mijn jeugd een hele sterke doch onvervulde kinderwens. Hoe ouder ik word, hoe vaker ik daar existentiële crisissen over heb. Ik werkte tot voor kort bij de bank, dan even als HR consulent en de 17e begin ik als administrator, mijn loopbaan en leven in het algemeen zitten in een gestaag stijgende lijn, en toch wringt en knaagt de kinderloosheid onophoudelijk aan mijn geweten.

Ik heb geen ellenlange waslijst aan onredelijke of indringende vereisten, maar plaats dit bericht met een open geest omdat alles bespreekbaar moet zijn. Al heb ik een lichte voorkeur om op een of andere manier een zo traditioneel mogelijk gezin te vormen met een wensmoeder, hoe raar dat ook mag klinken. Maar nogmaals, het is een ongewone geval dat ongewone overeenkomsten vergt.

31, 1m87, aardebruine ogen en haar, van gemengde afkomst, lichamelijk en geestelijk gezond, en financieel stabiel.

Mocht mijn oproep u belang inboezemen, aarzel dan niet om voeling te houden met mij.

Wensvader (provincie Antwerpen) zoekt wensmoeder
Naam Mar
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Bergen op Zoom, Breda, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Mechelen
Provincie Noord-Brabant, Zeeland, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant

Oproep

Wensvader (provincie Antwerpen) zoekt wensmoeder

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven