Wensvader op zoek naar wensmoeder (Amsterdam, regio Noord-Holland)

Hi wensmoeder,

Ik ben een alleenstaande man van in de veertig en woonachtig in Amsterdam.
De afgelopen jaren was mijn focus vooral gericht op mijn carrière (ik ben werkzaam in de gezondheidzorg), een leuke woning in de stad, en wilde ik zoveel mogelijk mooie en verre reizen maken.
Er is wel altijd een diepe wens geweest om eens een soort “modern family” te hebben, waarbij ik mijn eigen kinderen kan zien opgroeien en samen fijne herinneringen kan creëren.

De tijd is voorbijgevlogen.
Ik moet constateren dat ik al in een volgende levensfase ben beland, en dat mijn focus inmiddels is verlegd: werk en carrière staan niet meer op de voorgrond, maar de diepe kinderwens speelt steeds sterker de kop op.
Ik heb een stabiele leefsituatie wat huis en werk betreft, en ben nog in de energieke fase van mijn leven.
Ook zijn mijn beide ouders nog in leven en ik zou heel graag willen dat mijn ouders en mijn kind(eren) elkaar zouden leren kennen, en samen waardevolle tijd kunnen doorbrengen.

Omdat ik de juiste persoon nog niet ben tegengekomen om op een meer conventionele manier de volgende stap te zetten, maar ik wel aan alles in mij voel dat dit voor mij dé tijd is, hoop ik via deze weg een wensmoeder te vinden die samen met mij het ouderschap wil aangaan.

Het zal voor ons beiden waarschijnlijk de belangrijkste stap in ons leven zijn, dus een voorwaarde is dat er wel een vriendschappelijke band aanwezig is, waarbij ik een co-ouderschap van 60-60 ideaal zou vinden.
Over de exacte invulling zullen we uiteraard verder in gesprek moeten gaan en heldere afspraken moeten maken.

Ik ben een geboren en getogen Nederlander met Indiase roots, en beschouw mezelf als een goede mix van Westerse en Oosterse normen en waarden.
Ik ben spiritueel/religieus (hindoeïstisch) opgevoed in een moderne en openminded familie, en ben ook niet fanatiek praktiserend.
Toch zou ik wel een stukje van mijn cultuur willen meegeven en heb daarom een lichte voorkeur voor iemand met een soortgelijke/vergelijkbare achtergrond, omdat ik denk dat het gezamenlijk grootbrengen van een kind via deze onconventionele manier makkelijker zal zijn als er op dat vlak toch al enige basale overeenkomsten zijn.

Spreekt bovenstaande jou aan?
Stuur me dan gerust een berichtje; ik wil dan heel graag kennismaken!

Wensvader op zoek naar wensmoeder (Amsterdam, regio Noord-Holland)
Naam D.
Ik ben Biseksuele man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensvader op zoek naar wensmoeder (Amsterdam, regio Noord-Holland)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven