Wensvader in de Achterhoek zoekt een wensmoeder(s)

Lieve wensmama(s),

Hierbij een oproep aan de toekomstige co-ouder(s):

Wie ben ik

Mijn naam is D. en ik ben 36 jaar. Ik woon nu een kleine 3 jaar in het Achterhoekse Ruurlo, met veel plezier. Voor mij is dit een ideale locatie nabij familie, vrienden en mijn werk en de natuur met de voorzieningen van het dorp om de hoek. Ik vermaak mij dan ook graag met een wandeling of fietstocht, maar ga net zo graag de stad in voor een bioscoop, theater of restaurantbezoekje. Ik hou van series/films kijken, recepten uitproberen, lezen, (bord)spellen en citytrips maken.

Wat ik kan bieden

Ik ben happy single, maar voor mij is het plaatje pas compleet als ik mijn liefde zou kunnen delen met een kleintje. Deze kinderwens heb ik al een tijdje. Omdat mijn kinderwens onverminderd groot is, maak ik nu de bewuste keuze voor co-ouderschap vanuit de gedachte dat ons kindje geboren wordt uit liefde van zowel de papa als de mama(s). Naast onvoorwaardelijke liefde kan ik hem/haar ook de nodige zekerheid en een fijne thuissituatie bieden.

Wat ik zoek

Ik geloof sterk in een gelijke relatie en vind vanuit die gedachte een co-ouderschap op ongeveer dezelfde basis dan ook erg belangrijk. Nog belangrijker vind ik de gedeelde waarde dat de liefde voor ons kind voorop staat, en dat er wederzijds respect is voor elkaar en de verschillende ideeën die er vast zullen zijn. Het lijkt me fijn als de klik zodanig is dat er ook een leuke vriendschap tussen ons kan groeien, natuurlijk ook voor ons kindje.

Spreekt bovenstaande jou of jullie aan (of een beetje aan), reageer dan vooral. Ik ben erg benieuwd en sta graag open voor jouw/jullie verhaal.

Wensvader in de Achterhoek zoekt een wensmoeder(s)
Naam Wensvader87
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Doetinchem
Provincie Gelderland

Oproep

Wensvader in de Achterhoek zoekt een wensmoeder(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven