Wensvader in Amsterdam op zoek naar een wensmoeder(s).

Hai,

Ik ben wensvader in Amsterdam op zoek naar een wensmoeder(s). Ben zelf uit de Nederlandse Antillen. Ik ben 29 jaar oud. Geboren en getogen in Amsterdam. Mijn hobby’s zijn sporten, films kijken en met vrienden zijn. Ik werk in de openbare vervoer als beveiliger in Amsterdam. Als je meer wilt weten hoor ik het graag van je.

Vriendelijke groet
Alex Xander

Wensvader in Amsterdam op zoek naar een wensmoeder(s).
Naam Alex Xander
Ik ben Biseksuele man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensvader in Amsterdam op zoek naar een wensmoeder(s).

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven