wenspapa’s zoeken wensmama(s)

Beste wensmoeder(s),

Wij zijn Saam (46) en Johan (51) en we wonen samen in Rotterdam. Ik werk als ingenieur in de Rotterdamse haven en Johan als bioloog in Leiden. We zijn ruim 10 jaar samen en we merken dat onze kinderwens ons niet loslaat. Het is dus het hoogste tijd om daar ook iets mee te doen.

We kunnen hier een heel verhaal neerzetten over al onze hobbies en wensen, maar zelf vinden we het fijner  om persoonlijk iemand te leren kennen en met ons te laten kennismaken. We stellen daarom voor om een keer een kopje koffie te drinken of een borrel te doen om eens van gedachten te wisselen.

Heb jij daar ook oren naar? We horen het graag van je…

Warme groeten en hopelijk tot snel!
Saam en Johan

wenspapa’s zoeken wensmama(s)
Naam Saam
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Zuid-Holland

Oproep

wenspapa’s zoeken wensmama(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven