Wenspapa’s zoeken Wensmama(s) / ouders in omgeving Eindhoven

8 december 2019

Hoi,
Wij (Mark en Jeroen, beiden 34 jaar), hebben sinds 4 jaar een relatie en wonen samen in Midden-Limburg. Beiden hebben we een leuke baan (gezondheidszorg en marketing/communicatie), brengen we onze vrije tijd graag sociaal door en houden van het ‘goede’ leven. Ondanks dat we met onze trouwe viervoeter voldoen aan het hebben van huisje-boompje-beestje, is voor ons de stap naar het hebben van een gezin / familie gewenst. Vandaar onze oproep naar lieve en leuke wensmama(s) / ouders.
Om samen een modern gezin te vormen en een kind op te voeden is het voor ons belangrijk om een goede band en connectie met elkaar te hebben. Wij hechten er grote waarden aan om samen belangrijke momenten in het leven het kind te delen en om samen activiteiten te ondernemen. Goede afspraken maken is essentieel voor een stabiele relatie met elkaar en onze kleine!
Als stel houden wij van betrouwbaarheid en gelijkwaardigheid. Daarnaast staan wij onafhankelijk en open in het leven, hetgeen wij ook in toekomstige wensmama(s) / ouders zoeken.
Hebben wij met deze oproep jullie / je interesse gewekt? Lijkt het jullie / je leuk om kennis te maken? Stuur ons dan een bericht naar menjwenspapas@gmail.com

NaamMark en Jeroen
Wij zijnMannenstel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wensCo-ouderschap, Oriënterend
RegioMaastricht, Sittard-Geleen, Roermond
ProvincieLimburg (NL), Limburg (B)

Oproep

Wenspapa’s zoeken Wensmama(s) / ouders in omgeving Eindhoven

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>