Wenspapa’s zoeken wensmama’s of -mama! 😊

Hoi!

Wij zijn Tijmen (34) en Vincent (32), bijna 8 jaar samen, wonen en werken in de buurt van Gouda en we hebben een lang gekoesterde kinderwens. We hopen deze wens in vervulling te laten gaan door middel van co-ouderschap, zodat het voor het kindje bekend is wie zijn of haar ouders zijn en alle betrokken papa’s en mama’s een belangrijke rol spelen in de opvoeding van het kindje. De omschrijving ‘co-ouderschap 60/60’ past hier het beste bij!

We zoeken wensmama’s van ongeveer onze leeftijd en die uit hetzelfde hout gesneden zijn als wij. We vinden het daarom leuk om jullie te ontmoeten, zodat we met elkaar op een rustige en laagdrempelige manier kunnen ontdekken of we onze gezamenlijke wens in vervulling kunnen laten gaan.

Alvast bedankt voor jullie/jou reactie en hopelijk tot snel!

Liefs,
Tijmen en Vincent

Wenspapa’s zoeken wensmama’s of -mama! 😊
Naam Tijmen en Vincent
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Wenspapa’s zoeken wensmama’s of -mama! 😊

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven