Wenspapa(‘s) in Amsterdam op zoek naar de perfecte match!

15 december 2019

Goedenavond!

Leuk om op deze manier kennis te maken. Ik ben een man van 38 jaar en woon samen met mijn vriend in Amsterdam met wie ik momenteel alweer meer dan10 jaar een leuke relatie heb.

Het klinkt cliché, maar ik voel me zeker gelukkig en heb eigenlijk helemaal niets te klagen 🙂 Echter zou ik het wel erg leuk vinden om voor een klein mensje te gaan zorgen en hem of haar wegwijs te maken op deze grote wereld.
Daarom ben ik/wij dan ook op zoek naar een vrouw(en) met wie het klikt om te onderzoeken of wij dit avontuur samen aan kunnen, durven en willen aangaan.
Zelf zat ik te denken aan een constructie van 30/70 of 50/50.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar aanleiding van mij oproep; schroom dan niet om even contact op te nemen via onderstaand mailadres. Dan kletsen we dan verder en kan ik altijd antwoord geven op alle vragen.

Hopelijk spreken we elkaar snel. Een lieve groet!

NaamWenspapa(‘s) Amsterdam
Wij zijnMannenstel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wensCo-ouderschap, Oriënterend
RegioAmsterdam
ProvincieNoord-Holland

Oproep

Wenspapa(‘s) in Amsterdam op zoek naar de perfecte match!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>