Wenspapa(‘s) gezocht voor co-ouderschap in Rotterdam

24 juni 2019, laatste update 26 juni 2019
NaamSusanne
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Mannenstel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioRotterdam
ProvincieZuid-Holland
Reageren viasusanne16rotterdam@gmail.com
 737x bezocht sinds 24 juni 2019

Oproep

Wenspapa(‘s) gezocht voor co-ouderschap in Rotterdam

Hallo wenspapa’s,

De afgelopen jaren is mijn kinderwens steeds sterker geworden. Hoewel ik heel goed in mijn eentje kan zijn zou ik het voor iemand zorgen, hem of haar iets over het leven mogen leren, het hebben van een gezin, plezier maken met elkaar en al die andere dingen graag ervaren…

Het leven loopt alleen niet altijd zoals je verwacht of had gehoopt en toen vorig jaar mijn relatie is beëindigd zag ik in eerste instantie mijn wens moeder te worden eigenlijk niet meer uitkomen. Ik ben niet iemand die zomaar in een nieuwe relatie stapt en mijn leeftijd (39) speelt natuurlijk een rol. Toch heb ik enige tijd later besloten te kijken naar andere mogelijkheden om mijn wens in vervulling te laten gaan. Na veel informatie te vergaren en gesprekken aan te gaan heb ik inmiddels heel sterk het gevoel dat het aangaan van een co-ouderschap ‘mijn weg’ is.
Het lijkt mij erg fijn als mijn kindje een of twee vaders heeft, en ik zou de zorg, het nemen van beslissingen, het oplossen van eventuele problemen en het doen van gezellige dingen ook graag delen.

Een vriendschap opbouwen vind ik hierin erg belangrijk. Het is niet zomaar een beslissing en voor mij is het heel belangrijk te weten wat we aan elkaar hebben, vertrouwen te hebben in elkaar en open te kunnen communiceren.
Ik zie mijn wens van een co-ouderschap nu voor me op basis van 50/50 maar ik denk wel dat dit afhankelijk is van hoe we samen merken dat alles het beste bij elkaar zou passen.

In het kort nog wat meer over mij: Ik ben spontaan, hou van gezelligheid om me heen maar ben ook rustig, zorgzaam en een doorzetter. Ik sta positief in het leven en woon nu zo’n 10 jaar in Rotterdam waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik ben HBO opgeleid en werk al jaren als Intercedent en HR flex Consultant. Ik hou erg van reizen, gezellig uit eten gaan of naar het theater, een festival, de bioscoop etc en ik leef gezond (ik loop hard, rook niet, eet weinig vlees en drink af en toe een drankje). Verder ga ik wekelijks naar yoga, ben ik gek op dieren en vind ik het leuk af en toe nieuwe dingen op te pakken/ te doen.
Ik zou het leuk vinden als jullie (jij) midden in het leven staan, jezelf redelijk goed kennen, in mogelijkheden denken, een beetje empatisch zijn, een brede interesse hebben maar ook serieus met zaken bezig zijn.

Vinden jullie (je) het leuk om kennis te maken, stuur dan een berichtje.

Groetjes, Susanne

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>