Wenspapa gezocht voor de leukste dreumes van 1 jaar oud

Lieve jij,

Ik ben op zoek naar een wenspapa voor mijn lieve, blije dochter van 1 jaar oud.
In 2021 ben ik ongepland zwanger geraakt. Ik had een turbulente relatie met de vader en tijdens de zwangerschap is de relatie beëindigd en werd duidelijk dat hij geen rol in het leven van de kleine zou gaan spelen.
Ik heb tijdens de zwangerschap heel bewust gekozen om het kindje wel te houden, wetende dat ik haar alleen zou gaan grootbrengen. En wat een goede beslissing! Het is echt een moppie.

Inmiddels is zij 1 jaar oud en heeft zij veel lieve mensen om haar heen. Ik heb een fijn netwerk met vrienden en familie die allemaal dol op haar zijn. En toch wil ik meer voor de kleine meid.
Ik ben middels meditatie en echt goed invoelen wat ik wil en hoe ik het leven met mijn dochter verder voor me zie, erachter gekomen dat ik het liefst een fijne wenspapa in haar leven zou zien. Zodat er ook een vast vaderfiguur in haar leven is en zodat ik er niet helemaal alleen voor sta wat de verantwoordelijkheid betreft. Iemand die meedenkt over de opvoeding, die ongeveer net zo veel van haar houdt als ik, die er helemaal voor haar is op de afgesproken momenten (70/30? 80/20?) en waar ik een diepe vriendschap mee kan opbouwen. Ik zie familie-etentjes of vakanties voor me en vooral heel veel liefde, openheid, vreugde en eerlijkheid.

Als wenspapa zie ik alleen een homoseksuele man of koppel voor me. Ik ben erg gesteld op mijn vrijheid en ben absoluut niet op zoek naar een partner die bij ons komt wonen en surrogaatvader voor mijn dochter gaat zijn. Sterker nog: ik heb een hele fijne relatie en hij is dol op mijn dochter maar wel in de vorm dat hij af en toe bij ons thuis is en voor mijn dochter zal hij altijd ‘de vriend van mama’ zijn en niet papa.
Bij een wenspapa denk ik aan stabiliteit in onze afspraken, aan commitment, aan een vriendschap zonder vertroebeling door gevoelens voor elkaar, aan de bewuste keuze het beste voor onze kleine meid te willen doen.

Wij wonen in de buurt van Eindhoven maar zijn niet heel honkvast. Ik heb een auto en ben wat dat betreft heel flexibel.

Wenspapa gezocht voor de leukste dreumes van 1 jaar oud
Naam Vlinder
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Wenspapa gezocht voor de leukste dreumes van 1 jaar oud

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven