Wensouders zoeken wensmoeders

Hoi!

Leuk dat je ons oproepje leest. Wij zijn R en D en zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen om onze droom om vader te worden te realiseren in de vorm van co-ouderschap. R is 28 jaar en D is 32 jaar, we zijn al jaren bij elkaar. We hebben een stabiel leven op alle leefgebieden en kunnen een veilige omgeving bieden voor ons kindje. We wonen zelf in Naarden, zouden het wel fijn vinden om in deze omgeving te blijven wonen.

Beide HBO geschoold, R heeft social work gestudeerd. D heeft techniek gestudeerd. Beiden erg sociaal ingesteld. We zijn gek op sporten (waterskiën, windsurfen, zwemmen, tennis), bordspelletjes met vrienden en stedentrips.

We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen voordat we aan dit project beginnen, we staan open voor verschillende mensen en constructies. Stuur ons gerust een berichtje.

Tot snel, groetjes,
R&D

Wensouders zoeken wensmoeders
Naam R en D
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Almere, Amsterdam, Hilversum, Lelystad
Provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Wensouders zoeken wensmoeders

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven