Wensouders op zoek naar mannelijke donor

Beste mannen,

Wij zijn twee enthousiaste vrouwen van 32 jaar oud, die onlangs enkele maanden op reis zijn geweest en nu klaar zijn voor een volgende stap: een eigen gezin. Wij wonen samen in het hart van Eindhoven en zijn op zoek naar een mannelijke donor wiens behoeftes en wensen overeenkomen met die van ons. Wij zijn niet op zoek naar co-ouderschap. Wel vinden we het belangrijk dat er een goede klik is met jou als donor. Sporadisch contact is bespreekbaar, maar niet noodzakelijk.

Wij zijn open minded ingesteld en komen graag met jou in contact om elkaar te leren kennen en te zien of onze ideeën met elkaar matchen, dus ben jij die spontane man die wij zoeken, schroom dan niet om een berichtje te sturen. Wij zien je reactie met veel liefde tegemoet,

Groetjes E&M

Wensouders op zoek naar mannelijke donor
Naam E&M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Wensouders op zoek naar mannelijke donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven