Wensouder of donor gewenst

Ik heb de wens om moeder te worden, maar lijkt me fijner om dit niet helemaal alleen te doen. Iemand (alleen staande man) of stel (2 mannen) zou ik erg fijn vinden. Ik heb veel liefde te geven en denk dat ik een goede liefdevolle moeder zou zijn als mij dit gegund is.

Ik ben werkzaam in de hulpverlening als ambulant begeleider in Amsterdam west, hiernaast ben ik bezig met een opleiding energetische heelkunde.

Mijn vrienden en familie zijn belangrijk voor me en hier spendeer ik graag aandacht aan. Ik heb nog niet de persoon gevonden waar ik oud mee wil worden. Omdat mijn kinderwens inmiddels wel duidelijk aanwezig is wil ik mijn kinderwens niet langer uitstellen. Met de juiste persoon zou ik graag een co-ouderschap willen, echter zou de klik belangrijk zijn, net zoals de normen en waarden wel overeen zouden komen. Daarnaast het liefst iemand die binnen niet al te ver van Haarlem woont als hij onderdeel wil zijn van het leven van zijn kind.

Wensouder of donor gewenst
Naam Femke
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Haarlem
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensouder of donor gewenst

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven