Wensmoeder(s) of stel gezocht voor co-ouderschap

Beste wensmoeder(s) en stellen,

Wij zijn twee mannen, Wesley (31) en Brian (29), 1 jaar getrouwd, nu meer dan 10 jaar bij elkaar, beide hbo-geschoold en al lang een kinderwens. We wonen op dit moment in Spijkenisse, samen met onze hond (Friese stabij) waarmee we dagelijks in een bos wandelen nabij ons huis.
Brian werkt als BIM-modelleur en modelleert en programmeert bouwonderdelen, zodat deze in zijn geheel naar de bouwplaats verplaatst kunnen worden.
Wesley werkt bij de gemeente in het sociaal domein. Hij houdt zich bezig met sociaal-cultureel werk, sport en cultuur en met thema’s als sociale inclusie en jeugd- en jongerenparticipatie.

Wij vinden het dan ook belangrijk om ons maatschappelijk in te zetten, houden van mensen om ons heen en gaan graag op pad. Wij vinden het dan ook leuk om nieuwe plekken te ontdekken, te reizen, dingen te organiseren, detectietraining met de hond te volgen, festivals/concerten te bezoeken tot uitgebreid koken en tafelen met familie en vrienden.

Wij vinden het belangrijk dat er naast een gelijkwaardig co-ouderschap we ook zeker een klik hebben met elkaar. Zodat we samen middagen op stap kunnen en verjaardagen met het hele gezin kunnen vieren. Dit is voor het kind ook zeker fijn. Dit wordt ook wel een 60/60 verdeling genoemd. Samen moeten we uiteraard alles bespreken en het over praktische zaken eens worden. We zoeken dan ook naar iemand die hier in de omgeving woont, of bereid is hiernaartoe te verhuizen.

Lijkt jou/jullie dit leuk? Stuur vooral een berichtje terug en laten we elkaar beter leren kennen tijdens een wandeling en/of een bakje koffie/thee met een stuk taart.

Wensmoeder(s) of stel gezocht voor co-ouderschap
Naam Wesley en Brian
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Wensmoeder(s) of stel gezocht voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven