Wensmoeder(s) gezocht voor mannenstel (28, 33) in omgeving Amsterdam

Hi,
Wij zijn een mannenstel (28 en 33) uit Amsterdam. Wij zijn op zoek naar een single vrouw of vrouwenstel uit Amsterdam onder de 35 jaar die met ons zou willen gaan voor 60/60 co-ouderschap (het liefst op langere termijn voor twee kinderen).

We werken allebei in de media, hebben een OneFit-abonnement, gaan graag naar de bioscoop, uiteten of een terrasje pakken. Ook hebben we een hondje waar we vaak mee op pad zijn.

Het belangrijkste voor ons is om dit traject aan te gaan met iemand (of een stel) met wie we een echte klik voelen. Een vriendschap opbouwen en vanuit daar dit traject aangaan, dat lijkt ons het allermooist.

Spreekt jou of jullie dit ook aan? Stuur ons dan vooral een berichtje. Hopelijk tot gauw!

Wensmoeder(s) gezocht voor mannenstel (28, 33) in omgeving Amsterdam
Naam Amsterdams koppel
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensmoeder(s) gezocht voor mannenstel (28, 33) in omgeving Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven