Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap omstreken Limburg

Hallo wensmoeder(s),

Ik wil mij graag even kort willen voorstellen: Ik ben een single man van 28 jaar oud en woonachtig in Limburg. Ik leef zelf gezond en sportief, voornamelijk met mountainbiken. Verder beschouw ik mijzelf als een zorgzaam, rustig en betrouwbaar persoon. Verder vind ik communicatie en afspraken een belangrijk perspectief.

Ik ben een echt ‘familie mens’ om zo maar te zeggen. Ik wordt gezien binnen mij familie als een liefdevolle neef/oom wat altijd klaar staat voor de familie. Regelmatig komen mijn neefjes en nichtjes een weekendje langs en/of een gedeelte van een vakantie, wat altijd veel plezier en een feestje is. En zo is mijn kinderwens steeds sterker en sterker geworden.

Ik wil graag een gedeelte betrokken zijn bij de opvoeding, vandaar dat ik op zoek ben naar wensmoeder(s) wat open staan voor co-ouderschap. Alles is nog bespreekbaar met betrekking tot het co-ouderschap, maar daar zullen we samen wel uit komen. Het belangrijkste om mee te binnen is elkaar eerst te leren kennen, om zo samen naar een mooie toekomst te kunnen gaan.

Wil je/jullie nog graag meer weten, stuur dan gerust een berichtje dan vertel ik je graag meer.

Groetjes en misschien tot snel!

Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap omstreken Limburg
Naam Limburgse wensvader
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Limburg (NL)

Oproep

Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap omstreken Limburg

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven