Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap in de regio Zwolle

25 augustus 2019
NaamWensvader
Ik benHomo man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wensCo-ouderschap
ProvincieDrenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel
Reageren viawensvader@hotmail.com
 608x bezocht sinds 25 augustus 2019

Oproep

Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap in de regio Zwolle

Een langgekoesterde wens in vervulling laten gaan, dit zegt gelijk hoeveel het voor mij betekent om vader te kunnen en mogen worden.
Vind het fijn om in contact te komen met een vrouw alleen of vrouwenstel die dezelfde passie voelt en er alles voor over heeft om het kindje een liefdevolle, vertrouwde en veilige omgeving te geven.

Het kindje een thuis bieden waar het zich lekker op haar of zijn gemak voelt, waar het zichzelf kan en mag zijn en waar wij samen als ouders de gemeenschappelijke taken en verantwoordelijkheden voor mogen dragen. Wat is er mooier dan dat?

Heb voor het co-ouderschap gekozen om het kindje te laten opgroeien met een moeder(s)- en een vader, ben flexibel in de exacte regeling van 50/50% tot 75/25%.

Ben single, homoseksueel en 32 jaar jong en zoek een co-ouderschap in de regio Zwolle. Voor de rest ben ik zorgzaam, betrokken, en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Vind het noodzakelijk om ruim de tijd te nemen om elkaar beter te leren kennen, om zo vanaf het allereerste moment een stabiele fundering te leggen voor wat er later komen gaat. Ook lekker jezelf kunnen zijn bij elkaar en je op je gemak voelen, daar is het waar het voor mij om draait. Een empathisch vermogen is essentieel, waarbij je kunt inleven in elkaars situatie.

Allebei je wensen naar voren kunnen brengen, en een duidelijke communicatie is voor mij de basis. In hoofdlijnen afspreken hoe invulling te geven aan de opvoeding, maar verschil in nuances is prima, ook flexibel hierin zijn is van belang.

Spreekt mijn oproep je/jullie aan, mail gerust, ik zie graag je/jullie reactie tegemoet.

Hartelijke groeten,
Wensvader.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>