Wensmoeder(s) gezocht in Amsterdam Centrum (of dicht bij het centrum) voor co-ouderschap

Hallo wensmoeder 😉

Wat leuk dat je onze oproep bekijkt.

Wij zijn Joost (45 jaar) en Francisco (33 jaar), sinds 9 maart 2020 getrouwd en inmiddels ongeveer 12 jaar samen. Joost is dokter, Francisco werkt voor zich zelf als online marketeer. Joost is geboren in Nederland, Francisco komt uit de Dominicaanse Republiek.

Wij wonen in het centrum van Amsterdam met onze harige viervoeter dochter: Lola.
Wij hebben alle ruimte voor een kleintje in huis en zijn al langer bezig met het idee om ouder te worden.

We zoeken een leuke en lieve vrouw(vrouwenstel) voor co-ouderschap.
Joost wilde al rond zijn 28e aan kinderen beginnen met een vriendin van hem maar dat is helaas op niets uit gelopen. Een jaar geleden zijn we bezig geweest met een vriendin van ons om te proberen een kindje te krijgen, alleen toen we net begonnen waren kreeg onze vriendin een ernstig ongeluk en kon dit traject niet meer voortzetten.

Nu een jaar later hebben wij weer frisse moed en plek in ons hart en hoofd om een nieuwe poging te wagen een moeder te vinden. Joost zal als het lukt de vader worden en mogelijk wil Francisco uiteindelijk ook nog wel vader worden maar dit is nog niet echt besloten.

Wij zoeken een vrouw/vrouwenstel die het leuk zou vinden dit avontuur met ons aan te gaan. We willen géén donorconstructie maar een co ouderschap. De verdeling is wat ons betreft nog bespreekbaar (50/50, 60 moeders/40 vaders, iets in die trant) maar als we daar over uit zijn willen we dat ook graag met zijn allen vast laten leggen. We willen het goed geregeld hebben en we zouden graag goed geadviseerd willen worden.
In onze poging met onze vriendin zijn we voorafgaand aan het hele traject uitgebreid op ontdekkingstocht geweest en hebben ook gesproken met consulenten, psychologen die gespecialiseerd zijn op dit vlak en met diverse mensen die ook een co-ouderschap hebben.
Conclusie alom was: maak goede afspraken, en zet die op papier.

Dit klinkt heel heftig misschien maar we hebben er zo’n zin in en we hebben zo veel te bieden en te geven dat we teleurstelling willen voorkomen.

Een zeer sterke voorkeur gaat uit naar een vrouw woonachtig in Amsterdam, liefst centrum/de pijp. . Dit om echt samen ons kindje op te kunnen voeden en uit praktisch oogpunt qua naar school brengen etc.
Wij hopen natuurlijk ook op een leuke band met de moeder(s), dat zou natuurlijk super gaaf zijn. Voor het kind en voor onszelf ook.

Ben je serieus geïnteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk.

Hartelijke groet,
Joost en Francisco

Wensmoeder(s) gezocht in Amsterdam Centrum (of dicht bij het centrum) voor co-ouderschap
Naam Joost & Francisco
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensmoeder(s) gezocht in Amsterdam Centrum (of dicht bij het centrum) voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven