Wensmoeder zoekt wensvaders voor 60/60 co-ouderschap

Lieve wensvaders,
Samen het ouderschap aan gaan en de wereld opnieuw verkennen door de ogen van ons kind!
Hoewel heel spannend, voel ik dat ik juist ook veel zin heb om een stel te ontmoeten om via een verbindende vriendschap onze kinderwens in vervulling te laten gaan.

Ik ben een single vrouw (40) uit Amsterdam, heb ontwikkelingspsychologie gestudeerd maar nu alweer jaren met veel plezier op een heel andere manier met gedrag aan het werk in een commerciële functie. Naast mijn baan ben ik creatief bezig, heb ik veel hechte vrienden en vind ik sporten belangrijk voor lichaam en geest. Mijn vrienden omschrijven mij als loyaal, ondernemend, nieuwsgierig, betrouwbaar en vol humor.

Praktisch en mentaal heb ik alles goed voor elkaar om een kind te verwelkomen in mijn huis en hart. Alleen de relatie ontbreekt en daarom kies ik nu voor het co-ouderschap.

Mijn wens is om een co-ouderschap aan te gaan in een 60/60 opzet, waar open communicatie, interesse en vertrouwen als vanzelfsprekend wordt ervaren door ons allen. Dit betekent dat we elkaars cheerleader zijn bij successen of wanneer we onzeker zijn over het ouderschap, dat we bij elkaar terecht kunnen bij tegenslagen, dat wanneer we het oneens zijn we het vertrouwen voelen dit uit te spreken en op zoek gaan naar een oplossing waarmee we vooruit gaan. In praktische zin vind ik bij elkaar in de buurt wonen belangrijk, waardoor ik ook open sta om te verhuizen.

De co-ouders die goed bij mij zouden passen zijn nieuwsgierig, nuchter, inlevend en treden lastige onderwerpen met interesse tegemoet.

Past jullie beeld bij het mijne? Ik kijk erg uit naar jullie bericht om te horen wie jullie zijn!

Wensmoeder zoekt wensvaders voor 60/60 co-ouderschap
Naam P
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Randstad
Provincie Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Wensmoeder zoekt wensvaders voor 60/60 co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven