Wensmoeder zoekt lieve wensvader(s) in Utrecht

26 juni 2020

Mijn naam is Marjet, ik ben 35 jaar oud en woon in Utrecht. Ik werk met veel plezier bij de verslavingsreclassering, iets waar ik veel voldoening uit haal. Ik heb lieve mensen om me heen en ben blij met hoe mijn leven er op dit moment uitziet. In de afgelopen jaren is mijn kinderwens sterker geworden en ik zou het heel bijzonder vinden om moeder te mogen worden. Inmiddels ben ik alweer langere tijd single, waardoor ik vorig jaar ben gaan nadenken over andere mogelijkheden om een kinderwens in vervulling te laten gaan. Co-ouderschap lijkt me een mooie vorm van ouderschap, onder meer omdat er voor een kind heel bewust wordt gekozen. Een goede relatie met de vader of vaders vind ik erg belangrijk. Ik zie mezelf als een sociaal, geïnteresseerd en maatschappelijk betrokken persoon, deze eigenschappen zou ik ook erg waarderen in de wensvader of wensvaders

Lieve groet Marjet

Naam Marjet
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht
  13x bezocht sinds 26 juni 2020

Oproep

Wensmoeder zoekt lieve wensvader(s) in Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>