Wensmoeder zoekt liefdevolle co-ouder(s) of donor plus in omgeving Utrecht

Lieve stellen,

Ik ben Rachida, 38 jaar oud en een geboren en getogen Utrechtse. Het is mijn grootste wens om ooit moeder te worden. In een ideale wereld zou dit samen met een partner zijn, maar soms moet je het over een andere boeg gooien als het leven niet loopt zoals je had gepland.

Iets over mij: ik heb een biculturele achtergrond (Marokkaans/Nederlands), heb een vaste baan waar ik veel plezier uit haal, mag mijzelf gelukkig prijzen met een fijne en stabiele groep familie en vrienden om mij heen en heb een rijk sociaal leven. Ik ben loyaal, gevoelig, warm en heb veel liefde te geven.

Ik ben momenteel de opties van het alleenstaand moederschap aan het onderzoeken en merk dat ik het meest voel bij co-ouderschap of donor+ met bijvoorbeeld een lieve (alleenstaande) man (hetero of homo) om samen de pieken en dalen van ouderschap mee te kunnen delen.

In mijn ideale situatie zou er een 60/40 of 70/30 verdeling ontstaan, maar uiteindelijk moeten we hier samen vorm aan gaan geven en afspraken over maken. Zoals eerder aangegeven woon ik in Utrecht en idealiter woon jij/wonen jullie in de buurt.

Heb ik jouw/jullie nieuwsgierigheid kunnen wekken? Er is uiteraard veel meer te vertellen, en dat doe ik graag tijdens een wandeling, kop koffie of een borrel!

Ik kijk uit naar jouw/jullie reactie.

Liefs, Rachida

Wensmoeder zoekt liefdevolle co-ouder(s) of donor plus in omgeving Utrecht
Naam Rachida
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Wensmoeder zoekt liefdevolle co-ouder(s) of donor plus in omgeving Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven