Wensmoeder zoekt leuke donor

Hoi!

Ik ben S. 32 jaar en woonachtig in de omgeving Utrecht. Ik heb de grote wens om moeder te worden helaas is de juiste partner hiervoor nooit voorbij gekomen. En daarom plaatst ik hier een oproep om te kijken of er een man (of mannen) zijn die mijn/onze wens in vervulling kunnen laten gaan.

Dit zijn mijn eerste stappen in het BAM-traject en kijk graag samen met jou als donor hoe dit verder vormgegeven kan worden.

Lijkt het je leuk om kennis te maken en onze ideeën hierover met elkaar te delen dan hoor ik dat graag!

Hopelijk tot snel!

Xx S.

Wensmoeder zoekt leuke donor
Naam BamMam S.
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Regio Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Randstad
Provincie Utrecht

Oproep

Wensmoeder zoekt leuke donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven