Wensmoeder zoekt donor+ of co-ouder in de omgeving Nijmegen

Hoi!
Ik ben een 35jarige vrouw, woonachtig in een rustig dorpje (omgeving Nijmegen) omringt met mooie natuur en nabij familie en vrienden. Momenteel werk ik fulltime in het facilitaire werkveld.
In mijn vrije tijd wandel ik graag en geniet ik er van om met vriendinnen uiteten te gaan. Een spelletjes- of borrelavond met vrienden behoort ook tot mijn favoriet.

Helaas ben ik tot op heden niet de ware tegengekomen om een gezin mee te kunnen starten en daarom ben ik nu op zoek naar een donor-plus of co-ouder om zo mijn wens om moeder te worden in vervulling te laten gaan. De invulling hiervan is wat mij betreft nog bespreekbaar maar ik vind het belangrijk dat ons kind weet waar hij of zij vandaan komt en eventueel de mogelijkheid heeft om een band op te bouwen met de vader.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en motivatie dus kom graag in contact als bovenstaande jou aanspreekt!
Groetjes E.

Wensmoeder zoekt donor+ of co-ouder in de omgeving Nijmegen
Naam Wensmoeder
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Arnhem, Nijmegen, Oss
Provincie Gelderland, Limburg (NL), Noord-Brabant

Oproep

Wensmoeder zoekt donor+ of co-ouder in de omgeving Nijmegen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven