Wensmoeder uit Utrecht zoekt donor om grote wens te vervullen

Hoi (nu nog onbekende) man,

Ik heb een grote wens om moeder te worden. Lange tijd heeft deze wens geen vorm gekregen vanwege mijn relatie met een partner zonder kinderwens (en met eigen kinderen). Maar omdat mijn kinderwens zo sterk is, wil ik deze toch zeer graag vorm geven. Ik ben daarom op zoek naar een donor, die niet alleen mij wil helpen mijn wens te verwezenlijken, maar die ook zelf een band wil opbouwen met het kindje.

Ik zoek iemand die, net als ik, grote waarde hecht aan open, eerlijk en integer communiceren. Die weet wat zijn sterkten en valkuilen zijn. Die zich verbonden voelt met het grotere geheel waarvan we onderdeel zijn en die met een liefdevolle intentie wil bijdragen aan het ontstaan en opgroeien van mijn kindje.

Over mij: Ik ben een 40 jarige vrouw uit Utrecht. Ik ben (wils)krachtig, gevoelig, diepgaand, afgestemd, en levenslustig. Ik houd van dansen, styling (interieur en mode) en fijn samenzijn met vrienden. Ik werk als lichaamsgericht therapeut, en heb een grote passie voor het ondersteunen van mensen in allerlei processen.

Wil jij mij helpen mijn grote wens in vervulling te laten gaan? Dan hoor ik heel graag van je!

Wensmoeder uit Utrecht zoekt donor om grote wens te vervullen
Naam Wensmoeder uit Utrecht
Ik ben Hetero vrouw (in relatie met man wiens kinderwens reeds is vervuld)
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Provincie Utrecht

Oproep

Wensmoeder uit Utrecht zoekt donor om grote wens te vervullen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven