wensmoeder opzoek naar een donor

hii,

leuk dat je mijn oproepje leest.
al sinds dat ik mij kan herinneren heb ik al een grootte kinderwens. nu ben ik op het moment gekomen dat ik deze wens in vervulling wil laten komen.

ik ben een jonge zorgzame lieve creatieve lesbische vrouw van 21 jaar met een stabiele basis. (werk, fijne thuissituatie ect.) zelf ben ik ook opgevoed door jonge ouders en dit heb ik altijd als zo fijn en leuk ervaren dat ik dit ook mijn kinderen wil geven. ik heb dan ook een mega sterke band met mijn familie en doen dan ook regelmatig leuke dingen. ik ben iemand die zowel introvert als extrovert is. ik hou er ontzettend van om dingen te gaan doen maar kan ook ontzettend genieten van een dagje lekker thuis. ik vind het heerlijk om lekker creatief bezig te zijn zo is een van mijn hobby’s bakken. maar ben ik ook regelmatig bij een musical te vinden of loop ik weer op een woonboulevard.

ik ben opzoek naar een donor die mij wilt helpen mijn wens in vervulling te laten komen. ik zoek iemand die als het kind straks op een leeftijd is waarop die graag een ontmoeting of misschien wat contact zou willen er dan ook voor openstaat omdat ik dit erg belangrijk vind voor het kind ( ik vind dat hij of zij het recht heeft om te weten wie zijn biologische vader is). maar ook iemand die verder geen vader rol wilt spelen in de opvoeding van het kind.

stuur mij zeker een mailtje als dit oproepje je aanspreekt!!

wensmoeder opzoek naar een donor
Naam F
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor
Provincie Gelderland, Limburg (NL), Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht

Oproep

wensmoeder opzoek naar een donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven