Wensmoeder is op zoek naar donor (+)

Liefdevolle wensmoeder zoekt een donor (+)

Hi! Ik zal me even voorstellen: ik ben een 37-jarige alleenstaande vrouw uit het Gooi. Ik werk in de arbeidsbemiddeling. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig en in de weekenden onderneem ik leuke activiteiten met vrienden.
Ik heb mijn leven goed op orde en een kleine zou om die reden ook goed in mijn leven passen.

Anderen omschrijven mij als:
-sociaal
– gedreven
– hart op de tong

Ik heb een grote wens om moeder te worden. Uiteraard het liefst met een partner samen, maar tot op heden ben ik nog niet de ware tegen gekomen.
Om die reden ben ik op zoek naar een donor. Bij voorkeur een donor die er voor openstaat om zo nu en dan contact te hebben. Hoe dat eruit moet komen te zien kunnen we uiteraard bespreken.

De ideale wensvader:

  • Donkerblond/bruin haar
  • Tussen de 1.80 en 1.95
  • Maximaal 45 jaar
  • Postuur: slank/normaal
  • Ogen: geen voorkeur
  • Betrouwbaar
  • Zorgzaam

Het mogelijke kind zal opgroeien in een warm nest, waar eerlijkheid en respect de boventoon voeren.
Nieuwsgierig geworden? Of zijn er nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst? Stuur gerust een bericht. Hopelijk tot snel!

Wensmoeder is op zoek naar donor (+)
Naam B.
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Mijn wens Donor, Donor Plus

Oproep

Wensmoeder is op zoek naar donor (+)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven