wensmoeder gezocht- Noord Holland. ** English below **

Hallo allemaal!

Ik ben een gezonde sportieve man uit Amsterdam met een kinderwens! Daarom ben op zoek naar een dame met wie ik samen een kind op kan voeden.

Eerst iets over mij: Ik werk als tandarts en orthodontist in verschillende praktijken. In mijn werk behandel ik vaak kids van allerlei leeftijden, soms makkelijke kids, en soms jongens en meiden met een sterk karakter. Leuk om te zien.. Het zet je aan het denken: hoe zou mijn/ons kind straks in het leven staan?

Ik hou ervan nieuwe mensen te ontmoeten, activiteiten te ondernemen en vind het heel belangrijk veel tijd door te brengen met mijn vrienden. Vaak in combinatie met een uitgebreid gekookte maaltijd en fijne gesprekken! Ik hou van spontaniteit en ben altijd in voor gezelligheid – van museumbezoekjes tot filmavonden. Daarnaast reis ik graag, leer ik graag over andere culturen en wandel ik graag door de natuur. Ik vind het overigens ook niet verkeerd om tijdens mijn vakanties lekker op het strand te liggen met een boek en drankje in de buurt! In mijn vrije tijd ontdek, luister en mix ik graag muziek.

Ook heb ik een vriend. Hij is 33 jaar, komt uit Rotterdam en werkt als grafisch ontwerper. Hij is nog oriënterende als het gaat over het krijgen van kinderen, maar steunt mij in mijn zoektocht. Wij bouwen ons leven steeds meer samen en onderzoeken ook wat deze stap voor ons samen zou betekenen. Een bijzondere situatie, zoals voor zoveel wensouders.
Mijn vriend houdt van de natuur, van kunst en cultuur en van uitgebreid koken en dineren. Hij is heel creatief en altijd dingen aan het maken en voor mensen aan het zorgen.

Ik zou graag iemand ontmoeten die de tijd heeft om elkaar goed te leren kennen, zowel mij als mijn vriend, en te ontdekken hoe we samen een gedeeld verhaal — en wie weet — een bijzondere en mooie familie zouden kunnen bouwen.

Als dit bericht je nieuwsgierig heeft gemaakt, stuur me dan een berichtje. Wie weet zijn we de perfecte match!

Liefs,
WS

Hello,
I am a healthy and sportive 39 years old man from Amsterdam, work as a dentist moved to the Netherlands 9 years ago, have a child wish and more specifically a co-parenting wish. Socially I like getting to know new people, planning activities, love spending time with my friends, cooking for them, talking and enjoying good time. I am a person who likes to plan his time ahead but always keeps a room for spontaneous activities.

I have a boyfriend who is a sweet 33 years old guy, graphic designer, born and raised in Rotterdam, and still orienting over his child wish. He loves cooking, traveling, art and nature. A creative person with a lot of love to make things and to care for people around him. He is still orienting but he is supporting me in my search. A special situation, like many other wish parents.
My wish is to find a person who wants to be friends and spend time in discovering each other and building a basis for a beautiful family.

If you feel curious to know more and discover if we are a match.
Regards,
WS

wensmoeder gezocht- Noord Holland. ** English below **
Naam WS
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland, Utrecht

Oproep

wensmoeder gezocht- Noord Holland. ** English below **

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven