Wensmoeder (37) zoekt co-ouderschap met wensvader(s) in Rotterdam of Utrecht

Lieve wensvader(s),

Mijn naam is F., hi! Ik ben een zelfstandige en vrolijke single vrouw (37 jaar) met een grote kinderwens.

Na ruim een jaar van oriënteren en spreken met diverse ervaringsdeskundigen, voel ik veel voor het concept van co-ouderschap en kom ik graag in contact met wensvader(s) die zich kunnen vinden in mijn verhaal hieronder.

Mijn idee van co-ouderschap (60/60) met een wensvader(s) is als volgt. Een kind in liefde en met zorg en aandacht grootbrengen, zowel los van elkaar als in gezamenlijkheid; tijdens verjaardagen, vakanties, feestdagen en misschien een paar (vaste) dagen per maand.

Mijn situatie is stabiel. Ik heb een heerlijk huis, een goede baan, lieve familie en vrienden en in mijn vrije tijd fladder ik graag door de stad en natuur, sport en yoga ik regelmatig en breng ik veel tijd door in musea en theaters.

Momenteel woon ik met veel plezier in Rotterdam, maar ik ben (ook) bereid om naar mijn geboortestad Utrecht te verhuizen, waar een deel van mijn sociale en enthousiaste vangnet – familie en vrienden – woont.

Ik ben een daadkrachtige, zachte en zorgzame vrouw en ik geloof erg in open en directe communicatie. Naast de afspraken die we maken omtrent het co-ouderschap, hoop ik samen een mooie familie te kunnen vormen, waarin ook onderling veel verbondenheid is.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig, geliefd en gezien voelt en ik word heel gelukkig van het idee deze verbinding samen met een of twee leuke, lieve mannen aan te gaan.

Zie en voel je overeenkomsten in mijn verhaal hierboven? Dan zie ik je/jullie reactie met veel interesse tegemoet.

Liefs,
F

Wensmoeder (37) zoekt co-ouderschap met wensvader(s) in Rotterdam of Utrecht
Naam F
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Rotterdam, Utrecht
Provincie Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Wensmoeder (37) zoekt co-ouderschap met wensvader(s) in Rotterdam of Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven