Wensmoeder 34 jaar zoekt vader(s) uit Utrecht voor co-ouderschap

Hoi,

Leuk dat je mijn oproepje leest. Ik stel mezelf eerst even voor: ik ben Merel, een 34-jarige, wo-opgeleide, single vrouw uit Utrecht met een fulltime baan en veel fijne vrienden. Ik wandel en fiets graag en hou van uit eten en naar de bioscoop gaan. Een avondje spelletjes doen met een groep vrienden of een museum bezoeken vind ik ook leuk. En… ik heb een kinderwens. Deze kinderwens zou ik graag met jou (of met jullie) vervullen.

Jij bent een alleenstaande homo man (of jullie zijn een homokoppel) van maximaal 44 jaar oud met de wens om een co-ouderschap aan te gaan. Jij vindt (of jullie vinden) het net als ik belangrijk om een vriendschap op te bouwen en je woont (of jullie wonen) ook in Utrecht of zijn bereid naar Utrecht te verhuizen. Jij hebt (of jullie hebben) je leven op de rit met een fijne baan, een fijn huis en een fijn sociaal netwerk. Verder vind ik het belangrijk dat we het over belangrijke praktische zaken eens kunnen worden. Al met al denk ik dat het vooral belangrijk is dat we een goede klik hebben!

Voor contact met iemand die een beperkte vaderrol of een donor+ rol wil vervullen, sta ik ook open. Mocht je willen doneren, dan zou ik graag weten wat je motivatie is om dit te doen.

Als ik je interesse heb gewekt, vind ik het heel leuk als je me een berichtje stuurt.

Lieve groet, Merel

Wensmoeder 34 jaar zoekt vader(s) uit Utrecht voor co-ouderschap
Naam Merel
Ik ben Vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Nieuwegein, Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Wensmoeder 34 jaar zoekt vader(s) uit Utrecht voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven