Wensmamma(s) met een hart van goud gezocht,voor co-ouderschap!..regio Noord Brabant.

Hoi lieve Wensmamma(s).

Mijn vraag/verhaal in vogelvlucht en een notendop.

Ik ben een vrolijke,lieve,jong van geest zijnde,gevoelige,trouwe,humorvolle,blije,glas altijd halfvol zijnde,vredelievende,positief ingestelde en zorgzame jongeman(al zeg ik het zelf;-)..van 48 Lente’s jong.

Ik ben al vader van een tienerdochter,woon in een gezellig huisje,in een gezellige buurt in het Eindhovense.
Ik houd van muziek,flinke wandelingen,veel buiten zijn,lezen en af en toe een museumpje.
En (je raadt het al) ik heb al mijn hele leven een enorme kinderwens,die na de geboorte van mijn dochter,alleen nog maar meer is geworden.

Ik ben uiteraard blij en tevreden met al dat er wel is,maar ik heb altijd meerdere kinderen gewild.
Het lijkt me zo leuk om het allemaal nog eens mee te maken,de kindertijd,de opvoeding.
Ik ben gek op kinderen,en ondanks dat het als alleenstaande ouder niet altijd even makkelijk was en is,heb ik het tot nu toe altijd als een mooi kado en leuke tijd ervaren.

Ik ben van mening dat een kind vooral liefde,warmte,geborgenheid,stabiliteit etc nodig heeft,en zich uiteraard heel gewenst moet voelen door allebei de ouders,maar dat zal eventueel geen probleem zijn,als je deze site bezoekt.
Ik geloof erg in een co-ouderschap’s constructie,ik ben bewust alleenstaand,en als de wensouders samen een beetje een fijne klik hebben,een beetje op één lijn zitten,liefdevol met elkaar omgaan en elkaar wat gunnen,er al een hele behoorlijke basis is om over een aantal jaren een mooi fijn prulleke de wereld in te sturen!

Ik ben me er uiteraard van bewust,dat mijn biologische klok ook al behoorlijk begint te tikken,ik wil natuurlijk niet op mijn 70e nog achter een kinderwagen lopen,of in het pierenbadje zitten bij het zwembad!..ik ben Mick Jagger niet.
Ik heb het afgelopen jaar bloedtesten en een vruchtbaarheidsonderzoek ondergaan,en alles was bovengemiddeld goed,dus dat, in combinatie met een jonge geest zit dus wel snor.

Ik heb uiteraard nog wel meer te vertellen,maar dan gaat het vogelvlucht en notendop verhaal niet meer op(voor zover dat nu nog al het geval is).

Dus lieve,vrolijke,spontane Wensmamma(s) (lesbisch, bi of hetero) met een grote kinderwens en een hart van goud,mischien spreekt mijn verhaal/wens,jou/jullie wel aan en woon je in de regio Noord Brabant,het liefste in Eindhoven of in de directe omgeving van Eindhoven,of je hebt nog andere vragen,reageer dan gerust…en wie weet wordt 2023 wel een nog mooier jaar,dan zij al is!

Wie weet tot hoors,lieve groet.

Wensmamma(s) met een hart van goud gezocht,voor co-ouderschap!..regio Noord Brabant.
Naam Wenspappa
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Eindhoven
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Wensmamma(s) met een hart van goud gezocht,voor co-ouderschap!..regio Noord Brabant.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven