Wensmama’s zoeken donor

4 juni 2019, laatste update 9 juni 2019
NaamJoyce en Solveig
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Onze wensDonor
Reageren viajoyceensolveig@gmail.com
 714x bezocht sinds 4 juni 2019

Oproep

Wensmama’s zoeken donor

Lief toekomstig mensje,

Je bent enorm welkom bij ons. Het lijkt ons fantastisch om jou te zien opgroeien. We hopen een warme omgeving voor jouw te creëren, waarin we samen kunnen dansen, lachen en spelen. Wij zullen proberen je te ondersteunen in je ontwikkeling en we zullen er voor je zijn als je ons nodig hebt. Maar we willen je ook de ruimte geven om je eigen weg te gaan en eigen fouten te maken, want ook dat hoort bij het leven. Zelf zullen wij ook wel eens fouten maken, want geen mens is perfect (en dat hoeft ook niet), maar aan liefde zal het je nooit ontbreken. Zo voel jij je hopelijk helemaal vrij om jezelf te zijn.

Als je in ons gezinnetje komt zal je in ieder geval een broertje of zusje krijgen. Misschien zelfs meer, maar dat zal de tijd nog leren. We willen graag dat je van begin af aan jouw biologische vader kent. Zo kunnen wij je makkelijk uitleggen waar je vandaan komt als je daar nieuwsgierig naar wordt. Je biologische vader zal geen directe rol hebben in jouw opvoeding, maar je ziet hem wel een paar keer per jaar. Je kan het goed met hem vinden, en als je hem vaker wilt zien is dat ook oké.

Als je bij ons wordt geboren heb je twee mama’s die al een flinke poos bij elkaar zijn (nu al acht jaar). Ze wonen in Utrecht. Joyce is een bijna afgestudeerde psychologe van 30 jaar. Ze is sociaal, zorgzaam en avontuurlijk. Als jij ooit in de problemen komt, zal ze als een leeuwin voor je klaarstaan. Je andere mama heet Solveig. Ze is een 29 jarige geestelijk verzorger. Ze is ondernemend en houdt van een goed gesprek en een flauwe grap. Zij gaat graag met jou op ontdekkingstocht of speelt een spelletje.

We zijn nu op zoek naar jouw biologische vader; een man die past in het plaatje dat wij voor ogen hebben. We gaan graag met hem in gesprek om te onderzoeken of onze wensen op elkaar aan kunnen sluiten. We hopen hem snel te vinden zodat we jou in ons gezin mogen verwelkomen.

Liefs en knuffel,

Jouw toekomstige mama’s

Wensen donor:
– Fysiek en psychisch gezond (bereid zich medisch te laten testen)
– Bereid om ons te doneren voor meerdere kinderen (2-4)
– Tussen de 27 en 37 jaar
– Minimaal HBO denkniveau
– Het liefst geen donor bij anderen
– Bereid een donor contract op te stellen
– En natuurlijk moet er een goede klik zijn met ons

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>