Wensmama zoekt mannenstel in Tilburg

Hoi mannen,

Wat leuk dat jullie mijn bericht lezen!
Ik ben een vrouw van 38 jaar, wonend dichtbij het centrum van Tilburg, en heb een kinderwens.

Een grote wens van mij is om weer moeder te worden en dat mijn zoontje van 4 jaar een broertje of zusje krijgt. Bij voorkeur in co-ouderschap, met een liefdevol mannenstel, waar mijn zoontje ook (af en toe) welkom is.

Iets over mijzelf: ik heb aan de universiteit gestudeerd en ben nu werkzaam als Marketeer. Ik hou van sporten, gezellig borrelen met vrienden en familie en ik ga met veel plezier naar musea en pretparken met mijn zoontje. Ik ben creatief, optimistisch en ondernemend.

Momenteel heb ik 60/40 co-ouderschap. Mijn wens is om bij een tweede kindje dit ook in co-ouderschap te doen, bij voorkeur dezelfde of een overlappende omgangsregeling als bij mijn zoontje.

Sturen jullie bij interesse in contact of bij vragen een berichtje? Ik hoor graag van jullie!

Wensmama zoekt mannenstel in Tilburg
Naam Wensmama
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Tilburg
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Wensmama zoekt mannenstel in Tilburg

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven