Wensmama zoekt donor / donor+ voor tweede kindje

Hi donor of donor plusser,

Zou jij of zouden jullie mij willen proberen te helpen om mijn tweede kinderwens in vervulling te laten gaan?

Ik vertel jullie graag meer over mezelf: ik ben een alleenstaande, gezonde, energieke en positieve sociale vrouw van 38 jaar. Ik heb een zoontje van 6 uit een eerdere relatie. Dat is heel fijn en gezellig maar ik merk dat de wens voor een tweede en daarmee een broertje of zusje voor mijn zoontje steeds groter wordt. Ook mijn zoontje zou het heel erg leuk vinden om er een zusje / broertje bij te krijgen.

Daar mijn zoontje regelmatig contact heeft met zijn vader heeft een bekende donor / donor + de voorkeur. Het is voor het kindje fijn om te weten wie zijn biologische vader is. Het zou helemaal mooi zijn als er ook ruimte is voor een aantal keer per jaar contact te hebben. Zodat er toch een soort van band opgebouwd kan worden. En er achteraf geen onbeantwoorde vragen of onzekerheden zijn. Eventuele wensen hierin zijn natuurlijk samen te bespreken. Openstaan voor een donorcontract is fijn.

Ik ben samen met mijn zoontje woonachtig in de randstad. Ik heb een vaste baan en mijn zoontje gaat naar de basisschool. We zijn graag samen op pad, houden van dingen ondernemen, gaan graag reizen, weekendjes weg en ook kamperen vinden we leuk. We gaan ook regelmatig op bezoek bij familie, zitten regelmatig op een terrasje of gaan een hapje eten met vrienden.

Ik kijk uit naar je/jullie berichtje.

Liefs!

Wensmama zoekt donor / donor+ voor tweede kindje
Naam C
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Provincie Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Antwerpen

Oproep

Wensmama zoekt donor / donor+ voor tweede kindje

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven