Wensmama zoekt co-ouder(s)

Hallo leuke wensouders.

Zouden jullie ook niks liever willen dan een kindje opvoeden? Ik ook!

Ik ben Vera, 33 jaar, woonachtig in Tilburg. Ik heb altijd al een kinderwens gehad, maar nooit een relatie-wens. Ik blijf dus graag single.
Het lijkt me heftig om in je eentje een kind op te voeden, zoiets moet je niet onderschatten, dus vandaar dat ik iemand, of een stel, zoek om dit samen mee te delen. Ik zie er alleen maar voordelen aan, meer mensen om van het kindje te houden.

Klein beetje over mezelf: Ik werk fulltime in de techniek, heb veel creatieve hobby’s, en hoewel ik behoorlijk introvert ben, ben ik regelmatig iets met vrienden aan het ondernemen. Ik ben rustig van aard maar weet wel van aanpakken. Ik drink niet en rook niet.

Mijn voorkeur gaat uit naar een 50/50 constructie, maar alles is bespreekbaar. Ik vind het wel belangrijk om dichtbij elkaar te wonen. Dus ik zoek iemand die in Tilburg woont of bereid is hier naartoe te verhuizen.

Wensmama zoekt co-ouder(s)
Naam Vera
Ik ben Asexuele vrouw alleen.
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Tilburg
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Wensmama zoekt co-ouder(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven