Wensmama zoekt co-ouder(s) (m/v)

Hallo toekomstige co-ouder.
Ik ben Vera, 33 jaar, woonachtig in Tilburg, en ik heb een diepe kinderwens. Het lijkt me zo mooi om een kindje op de wereld te zetten en op te voeden.
Echter, wil ik het ook niet onderschatten. Een kind opvoeden in je eentje is enorm zwaar. Vandaar dat ik de lusten en de lasten graag wil delen via een co-ouderschap.
Eerst iets meer over mezelf:
Ik ben een creatieveling die regelmatig achter de naaimachine zit, borduurt, en veel tekent. Met vrienden speel ik elke vrijdag D&D en ben ik online ook wel eens een spelletje aan het doen. Ik ben niet enorm sportief maar vind het wel leuk om allerlei dingen te ondernemen; van musea tot karten tot citytrips.
Ik werk fulltime als technisch tekenaar in de installatietechniek.
Ik zoek een persoon (man of vrouw) of een stel (in welke vorm dan ook) om samen een co-ouderschap traject aan te gaan en een kindje mee op te voeden.
In het geval dat jij ook een vrouw bent, kunnen we samen op zoek naar een donor.
Mijn voorkeur gaat uit naar een 50/50 verdeling maar alles is bespreekbaar. Mijn enige harde eis is dat we dicht bij elkaar wonen (Tilburg).
Een goed duidelijk beeld geven wie je precies bent via een korte tekst is altijd moeilijk, dus schroom niet om mij een berichtje te sturen en nader kennis te maken. Ik hoor graag van je/jullie.
Groetjes van Vera.
Wensmama zoekt co-ouder(s) (m/v)
Naam Vera
Ik ben Asexuele vrouw alleen.
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Vrouwenstel, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Tilburg
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Wensmama zoekt co-ouder(s) (m/v)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven