Wensmama vol met liefde

4 april 2020

Hallo,

Mijn wens om moeder te worden draag ik al heel wat jaren met mij mee. Mijn droomplaatje, huisje boompje beestje, is enige jaren mijn uitgangspunt geweest. Echter het vinden van die prins, die dit ook wil en aankan, is mij niet gelukt. Ik ben single en ben gelukkig met mezelf, mijn lieve familie en fijne vrienden en vriendinnen. Ik heb een heerlijk huisje wat mij echt super fijn past en een leuke baan in de zorg. Ik ben gezond en houd van buiten zijn.
Alleen een kindje ontbreekt er voor mij. Mijn wens om mama te worden is heel groot, ik durf hier nog steeds over te dromen en wil niet opgeven om dit te bereiken. Ik ben inmiddels eind 30 en vol die biologische klok tikken… tik tak tik tak…

Ik ben een lieve, zorgzame vrouw en heb een grote dosis humor en relativeringsvermogen die mij lekker down to earth houden.
Ik zoek een donor of donor plus, die niet anoniem wil blijven maar juist betrokken wil zijn op welke manier dan ook. Dat mag van 1 keer jaar contact hebben tot ons kindje vaak zien. Dat vind ik aan de donor en mij om samen af te spreken, wat voelt fijn en wat is goed voor ons kindje.
Ik sta misschien ook wel open voor co-ouderschap van 20/80 of 30/70. Maar dat weet ik nog niet zeker.

Ik vertrouw op mijn eigen kunnen, ik weet dat ik een fijne moeder zal worden en zijn. Ik heb veel steun van mijn familie en vrienden om deze droom waar te maken. Het zal pittig zijn om dit alleen te doen, dat weet ik uit ervaring, ik heb namelijk een stiefzoontje gehad. En pas regelmatig op bij de kids van familie of vrienden.

Mama zijn hoort gewoon bij mij 💓

NaamWensmama
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wensDonor, Donor Plus, Co-ouderschap

Oproep

Wensmama vol met liefde

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>