Wensmama (‘s) gezocht waarmee wij samen onze grootste droom kunnen vervullen

1 november 2019
NaamDave
Wij zijnMannenstel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wensCo-ouderschap
RegioHoorn
ProvincieNoord-Holland
Reageren viatjd.ruitenberg@gmail.com
 744x bezocht sinds 1 november 2019

Oproep

Wensmama (‘s) gezocht waarmee wij samen onze grootste droom kunnen vervullen

Hallo toekomstige wensmama’s,

Op mijn 25ste ben ik “uit de kast” gekomen. Wat ben je dan een gelukkig mens dat je open kan zijn over wie je bent. Mijn moeder stelde mij een paar jaar later de vraag of ik het lastig vind dat ik op mannen val. Ik kon deze vraag heel makkelijk beantwoorden. “Nee, ik bent trots op wie ik ben, maar het krijgen van een kind wordt hierdoor wel lastiger”. Vader worden is namelijk al jaren een grote wens van mij. Ik heb mij heel lang gericht op draagmoederschap. Ik was niet actief op zoek, maar hoopte stiekem dat er op een dag iemand op mijn pad zou komen. Op dit moment ben ik 42 jaar jong en mijn vriend is 40 jaar geworden.

We zijn dit jaar naar een bijeenkomst geweest van “meer dan gewenst”. We hebben alle mogelijkheden bekeken en mooie gesprekken gehad, zo ook tijdens de speeddate. Het lijkt ons geweldig om onze kinderwens in de vorm van een co-ouderschap te vervullen. Het is ons opgevallen dat er veel leuke vrouwen deze wens met ons delen, maar dat onze toekomstige woonplaats de match wat lastiger maakt. We verhuizen volgend jaar naar ons droomhuis in Grootebroek, wat ligt tussen Hoorn en Enkhuizen. We hopen met deze oproep dat er wensmama’s in deze regio zijn die deze wens met ons delen. Op dit moment wonen we nog in Zaandam. De verwachting is dat onze nieuwbouwwoning in het 4e kwartaal van volgend jaar gereed zal zijn.

Mijn vriend werkt op dit moment op Schiphol en is in september gestart met de PABO. Les geven op een basisschool is zijn passie en dat is hij nu aan het verwezenlijken. Zelf werk ik als woonmakelaar bij een woningcorporatie in de Zaanstreek. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk, omdat ik het fijn vind om sociaal met huurders bezig te zijn. Naast mijn werk ben ik afgelopen maanden bezig geweest met een barista-opleiding in Utrecht. Als het om eten of koffie gaat vind ik het geweldig om dingen bij te leren. Koken is namelijk een grote hobby van mij. Mijn vriend komt mij vaak assisteren in de keuken… 🙂 We staan samen erg actief in het leven en houden van hardlopen, fietsen, bioscoop, lekker eten en op z’n tijd een borrel drinken in Amsterdam.

We zijn benieuwd naar je/jullie ideeën over co-ouderschap en hopen wat van je/jullie te horen.

Hopelijk tot snel,

Groeten J en D

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>